Bug in WP Travel Facts

Homepage Forums WP Travel Pro Bug in WP Travel Facts

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #26184
    oligo11
    Participant

    Hi there,

    here is a very annoying bug when setting Facts to a tour, the values are not correctly attributed, they all reset to the first one of the list. For instance, instead of showing 4star hotel, it will display 1 star hotel. Same for Levels of a tour (‘Easy’ is the first one on the list).

    Thanks for your help
    Best regards
    Oli

    http://roadzine.idealand.fr/

    #26195
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @oligo11,

    We would like to apologize for the trouble.

    Regarding your query, we are not quite clear with it so can you please send in the screen record of the issue ao that we can test the issue on our side.

    Hoping to hear from you soon.

    Thank you.

    #26557
    oligo11
    Participant

    I can’t get to reply to this post. It doesn’t save.

    #26611
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Please make sure if you are logged in or not before making reply to the post.

    Regards.

    #26873
    oligo11
    Participant

    It’a really annoying bug. Hope this works and you help me quickly please.
    The bug remains on new V4 option.
    Cheers

    https://prnt.sc/syd8es

    #26877
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Regarding issue when we inspected in our side, everything is working fine. So, can you please once verify the issue by updating to stable version of WP Travel plugin(4.0.2).

    Also, make sure to enable ‘Switch to V4’ option by going to Admin Panel > WP Travel > Settings > General as shown in screenshot below:

    https://prnt.sc/syeu5o

    If you have any queries further, let us know.

    Thank you.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.