can’t swich to V4

Homepage Forums WP Travel can’t swich to V4

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #27722
    llaurator
    Participant

    Hello,
    I’m using plugin version 4.0.5, but when I change the “swich to v4” options in WP Travel Settings, the archives:trip page only shows “no trips found” if I leave it unchecked, all trips are displayed correctly. How can i fix this
    thank you

    #27737
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    There might be message/note appearing regarding database update after you have enabled ‘switch to v4’ option in plugin/single trip page. So, please once update database by deactivating and again reactivating WP Travel plugin and verify the issue.

    If issue still persist, please let us know.

    Thank you.

    #27757
    llaurator
    Participant

    Hello,
    Thank you very much for the answer, but everything remains the same after activating and deactivating the plugin again, no message appears.

    #27778
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Third party plugins conflict can be one of the leading cause for the uncertain behavior of your site. So, please once verify the issue by deactivating all the third party plugins one by one.

    Also, if issue still persist, please provide us with site URL and admin login detail in below given email so that we can inspect the issue further.

    support[at]wptravel[dot]io

    If you have any queries further, let us know.

    Thank you.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.