Content Added Not Showing Anymore

Homepage Forums WP Travel Content Added Not Showing Anymore

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Support Team 11 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #7783

    nob
    Participant

    I have send an message few days ago about content in the OUTLINE AND GALLERY I added and then hour or two later it is not showing anymore. In die Outline section I added text sections and now they are gone and in the Gallery I added images and also now gone. Assist with this issues asap please!

    #7785

    Support Team
    Keymaster

    Hello @nob,

    We would like to apologize for the trouble.

    Up to now we are unable to find such issue on our side. You can check in the demo page as well. The images here are uploaded a long ago.

    However, we will check for the issues creating the new trip. Since it takes time, in the meanwhile, if you have activated any third party plugin and verify the issue.

    We will get back to you once we are done with the testing.

    Also can you please post your site URL for further inspection?

    Thank you.

    Best Regards!!

    #7798

    Support Team
    Keymaster

    Hello @nob,

    We again checked for the trips that we have created yesterday and we were unable to find such issue.

    So please let us know if deactivating the third party plugin works for you or not?

    Thank you.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.