Global FAQ answers missing

Homepage Forums WP Travel Pro Global FAQ answers missing

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Support Team 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #19234

    Hi there

    On my site the global FAQs are enabled for the trip however some of the questions only have the title with the answers not showing?

    https://www.bravebyfaith.com/itinerary/phuket/

    #19254

    Support Team
    Keymaster

    Hello

    Please verify the issue by deactivating all third party plugins including the optimization plugins. Since, in our side, the issue is not present, the issue is most likely there because of the minified java script files.

    If the issue still persist after deactivating all third party plugins, we will be needing your login creadentials for further inspection. Please send your login details in the given address if this doesn’t help: support@wptravel.io

    Regards!

    #19458

    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    Thank you for the login detail.

    When we inspected your site URL, we found that all the FAQS that you have added in the Global FAQ section is displaying fine, You have added total of 8 FAQ in global FAQs and all the FAQS are displaying fine.

    You have not enabled the individual FAQs and not added the FAQs there so nothing will be displayed.

    You can even add the FAQS individually as well and enable FAQs.

    Hope this helps.

    If you have any issues further then kindly let us know.

    Thank you.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.