My page doesn't load well

Homepage Forums Travel Log My page doesn't load well

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Support Team 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9803

    IraKarydi
    Participant

    Hello, i have a problem with my site “www.universetravel.gr”. The site doesn’t load well. If you can see at the slider section, it appears a grey color. What can i do?

    I have used in Appearance > Customize > Additional CSS this you have sent me but still nothing

    .slider-image-wrapper::after {
    background-color: transparent;
    }

    Thanks

    #9809

    Support Team
    Keymaster

    Hello @irakarydi,

    When we inspected your site URL, the CSS provided is working fine as you can compare it in the screenshot below as well.

    Screenshot:
    https://prnt.sc/mbip05
    https://prnt.sc/mbipjb

    Also, the site seems fine. So if we have missed anything then kindly let us know so that we can help you further.

    TThank you.

    Regards!!

    #9814

    IraKarydi
    Participant

    Thanks for the answer. The color is ok but the slider delays to open. Look this screenshot:

    https://prnt.sc/mbjxtn

    #9845

    Support Team
    Keymaster

    Hello @irakarydi,

    The issue may have raised due to the third party plugin.

    So if you have installed any third party plugin or caching plugin, please deactivate them and verify the issue.

    Best Regards!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.