New Colors of the back office

Homepage Forums WP Travel New Colors of the back office

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #24765
    Flukkini
    Participant

    Dear all, pls can you revert colors as they were?
    Most of the back office has become invisible and that blue it’s totally disturbing.
    People like us spend hours in front of the display and those colours are hurting.

    This is what I see and don’t see…
    https://www.dropbox.com/s/gta5pglzfhvfich/dates.jpeg?dl=0

    Thank you.

    #24779
    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    The issue you have mentioned might have raised due to the plugin conflict so please deactivate the other plugins to make sure that third-party plugins are making the issue.

    Please let us know if the issue still persists.

    Regards.

    #24788
    Flukkini
    Participant

    HI, I found out the plugin causing the conflict: “Schema & Structured Data for WP & AMP”.
    Ok what now?
    Do I have to get rid of it in order to keep using yours or there’s a way to let them coexist?
    They worked perfectly together until your last update.
    Pls advise.
    Thank you.

    #24791
    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    Please add CSS following the path Admin Panel > Appearance > Customize > Additional CSS, to remove blue color and make the text readable.

    .ui-widget-content .ui-state-active{
      color: #6c6c6c;
      background: transparent;
    }

    Hope this helps.

    If you have further queries, let us know.

    Regards.

    #24816
    Flukkini
    Participant

    Hello there, unfortunately your tip does not work: any other suggestion?
    Thank you.

    #24842
    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    Since the CSS does not work, it is best to deactivate the plugin that is causing the issue which you have already figured out.

    So please once deactivate the plugin and verify the issue.

    Thank you.

    #25076
    Flukkini
    Participant

    Hi there, regarding this issue I contacted the developers of the “Schema & Structured Data for WP & AMP” to ask them if they could do anything about it, they inspected the problem and this is their answer:

    “Regarding this issue, we have found the root cause of this, is a conflict with the wp-travel plugin they not using the method, as per WordPress standard classes we have to write the code but here wp-travel plugin using WordPress default class but there are overriding the class but this not good practise to show output, so we are not supporting this and we are close this ticket.”

    At this link they inform you about the issue:
    https://wordpress.org/support/topic/prefix-is-misssing-in-class-name/

    So are you going to fix this?

    Wait for your kind reply.

    Thank you.

    #25079
    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    Thank you for your concern.

    We have noted this and informed our plugin developers and they are working on it.

    We will soon release fixing this issue in the future update.

    Regards.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.