Page not found

Homepage Forums WP Travel Page not found

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  Support Team 1 year, 5 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6949

    eddie
    Participant

    Hi,
    I have two problems:

    1. After saving the trip I want to see it on the website but… oops! Page not found. Why that?

    2. I have trips for only one day, leave in the morning, come back in the evening. The plugin doesn’t let me set the trip with fix date on the same day, asking the fact that the return day cannot be the same. Why not?

    Thank you.

    #6954

    Support Team
    Keymaster

    Hello @eddie,

    Please find below the responses for each of the queries listed below :

    1. After saving the trip I want to see it on the website but… oops! Page not found. Why that?

    Response: The issue is quite unusual and we could not recreate the issue on our side for trips being redirected to 404 page. To debug the issue further, please try updating your permalink settings in your Admin Dashboard > Settings > Permalinks and save your current changes.

    If the issue is still not resolved, kindly provide us your website URL so that we can check the issue by inspecting your website URL further.

    2. The plugin doesn’t let me set the trip with fix date on the same day, asking the fact that the return day cannot be the same. Why not?

    Response: Regarding the single date trip issue, we have added the issue to our list and the option to add same start and end dates will be available in our upcoming update release.

    As for now, you can still use the “Multiple Dates” feature in WP Travel that will allow you to set a single date in the trip for one day tours. To know more about the settings for multiple dates, please check our documentation URL here :

    http://wptravel.io/documentations/user-documentation/how-to-create-your-very-first-trip/dates-and-prices/

    If you have any issues/queries further, please feel free to write back to us.

    Best Regards !!

    #6963

    chitrag
    Participant

    Hello,

    I also have the similar issue. After creating page and view does not display in full. Just like this

    example

    #6964

    eddie
    Participant

    Hi,

    My solution was to go to Settings —> Permalinks and delete the Trip base ¬itinerary¬
    Save and the the link will be displayed properly.

    As for the fix date on the same day, I hope you will make it in the next update. It’s an easy thing, actually, and is very applicable for the one day trips.

    Thank you!

    #6965

    chitrag
    Participant

    That does not work for me

    #6966

    eddie
    Participant

    So, did you tried to update the permalinks and it wouldn’t work?
    Empty the cache afterwards, also.

    #6969

    Support Team
    Keymaster

    Hello @eddie,

    Glad to know your issue has been resolved with the permalinks update.

    Also, we would definitely update the day trips support for trips in our updates soon.

    If you have any queries or issues further, please feel free to write back to us.

    Best Regards !!

    #6970

    Support Team
    Keymaster

    Hello @chitrag,

    It looks like the issues in your website has been caused by third party plugins conflicts.

    Please try deactivating any third party plugins in your website and check if it resolves the issue.

    Also, try clearing the cache ( browser as well as server ) and check if the issue is resolved.

    If the above methods dont work, you can provide us access to your website through our official support email support[at]wensolutions.com so that we can check the issue further.

    Best REgards !!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.