Plugin Conflict with Beaver Builder and Group Discount Core Module

Homepage Forums WP Travel Pro Plugin Conflict with Beaver Builder and Group Discount Core Module

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  wensolutions 1 month, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #21886

    awoaddesigns
    Participant

    Hi guys,

    So my client is having a plugin conflict on her site between the page builder I installed for her and the Group Discount Module she has enabled with WP Travel Pro.

    I tested this issue by turning off the Group Discount Module and Beaver Builder started to work normally again.

    Here is a screenshot to the error being shown in the browser console when trying to insert an image module with Beaver Builder.

    WP Travel Pro’s version is 2.0.3 and Beaver Builder is up-to date.

    Any tips on how to resolve this conflict asap would be greatly appreciated. She needs the Group discount module turned on as she is using it for a recent tour she is offering but is unable to edit pages / posts using the page builder until this is resolved.

    Best,

    Allison

    #21896

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @awoaddesigns,

    Can you please once provide your site URL and the Admin Login so that we can inspect the issue further and help you?

    Send in the login detail in the email below:

    support@wptravel.io

    Thank you.

    #21908

    awoaddesigns
    Participant

    Alright I sent you an email with the details.

    #21919

    Support Team
    Keymaster

    Hello @awoaddesigns,

    Thank you for the detail. We will inspect the issue further and get back to you.

    Thank you.

    #21931

    Support Team
    Keymaster

    Hello @awoaddesigns,

    When we tested your site, we were unable to find such kind of issue in any of the pages from the WP Travel plugin.

    So can you please once mention the case of the issue or the location precisely so that we can find the issue and solve it?

    Hoping to hear from you soon.

    Thank you.

    #21937

    awoaddesigns
    Participant

    It only occurs when you are in the Beaver Builder editor of a page, specifically when you try to add a new module to the page (like a new photo for example). It just gives a loading circle forever, when you inspect the console the error pops up with the conflict as I showed you before.

    Let me know if you need further clarification.

    #21953

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Actually, when we inspected in our side, we got same error message as you have mentioned in the post. So, we will release the next update fixing the issue soon.

    Also, we have fixed the issue for you so please once verify the issue.

    If you have any queries further, let us know.

    Thank you.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.