Problem after update

Homepage Forums Travel Log Problem after update

This topic contains 37 replies, has 3 voices, and was last updated by  Support Team 3 months ago.

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Author
    Posts
  • #17026

    IraKarydi
    Participant

    Hello, the issue is still persists https://prnt.sc/o49cs4

    Thank you

    #17044

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    When we tested your site URL, the price seems fine as you can see in the screenshot below:

    https://prnt.sc/o4ceyg

    So, hope everything is fine.

    Thank you.

    #17045

    IraKarydi
    Participant

    Not if i choose trips / trip types as you can see https://prnt.sc/o4ckfl

    Now??

    #17046

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Once remove the codes that we have provided and verify the issue.

    Also, since we could not find the issue you have mentioned, please provide the URL of that particular page so that we can help you further.

    Thank you.

    #17048

    IraKarydi
    Participant

    Hello,

    If i delete the codes that you gave me everything is ok except the home page again https://prnt.sc/o4d2rp https://prnt.sc/o4d4o3

    I don’t save the changes till we fix them all

    Now?

    Now its https://www.universetravel.gr/trip-type/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1/

    #17060

    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    As for the archive page, add below given CSS to change it in black color:

    .archive .trip-price {
        color: #000;
    }

    Also, when we tested the issue in front page everything was working fine.

    Hope this helps.

    Thank you.

    #17064

    IraKarydi
    Participant

    Hello,

    I put only

    .single-itineraries .trip-price {
    color: #000;
    }

    Because if i put

    .featured-slider .trip-price {
    color: #fff;
    }

    .single-itineraries .trip-price {
    color: #000;
    }

    It doesn’t work.

    I didn’t remove the previous codes at css and now its all ok!!

    We did it hahhaha.

    Thanks a lot

    #17069

    Support Team
    Keymaster

    Hello,

    Glad we could help you.

    Let us know if you have any issues further.

    Also, please create a separate topic to post any issues further as it will be easy for us to reply to your queries.

    Thank you.

    Regards!!

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)

You must be logged in to reply to this topic.